Tranziția spre tehnologiile viitorului începe astăzi

Soluțiile sustenabile construiesc viitorul

Clienții noștri beneficiază de experiența de peste 20 de ani a companiei. Soluțiile oferite eficientizează accesul și implementarea programelor finanțate de UE, World Bank sau alte surse de finanțare internațională.

Mereu conectați la viitor

Suntem o companie de consultanță și inginerie de mediu orientată spre inovare, mereu conectată la potențialul tehnologiei viitorului. Încă de la lansarea companiei, în 2001, ne-am axat pe furnizarea unor servicii multiple menite să deservească nevoile clienților și să încurajeze dezvoltarea continuă a tehnologiilor utilizate de acestea. Echipa noastră facilitează accesul clienților noștri, administrații sau companii private, la resurse de finanțare interne sau internaționale, adăugând plus valoare sustenabilă companiilor indiferent de activitatea derulată.

Orientați spre excelență

De-a lungul timpului am creat, gestionat și supervizat implementarea infrastructurilor de mediu în cele 41 de județe ale României. Indiferent de natura serviciilor noastre, ne asigurăm că acestea sunt puse la dispoziția clientului la cea mai înaltă calitate, fiind atenți la nevoile tehnice specifice fiecărei solicitări. Prin realizarea transferului tehnologic, a proiectelor la cheie sau conceptuale, Interdevelopment oferă o platformă informațională complexă necesară realizării proiectelor legate de modernizarea tehnologiilor, îmbunătățirea infrastructurii, restructurarea companiei, îmbunătățirea indicatorilor de protecție a mediului și altele.

Experții noștri

Personalul Interdevelopment contribuie substanțial la implementarea celor mai complexe proiecte. Cartea de vizită a companiei noastre este echipa de profesioniști care duce la bun sfârșit proiecte într-o varietate de industrii.

Domenii de activitate

Cei peste 60 de angajați și colaboratori Interdevelopment dețin expertize tehnice vaste și experiențe relevante în administraţia publică, sectorul non-profit și privat, asigurând abilitatea de a gestiona proiectele cu abordări eficiente şi realiste în industrii variate.

Infrastructură și construcții

Managementul deșeurilor

Management sector privat și instituțional

Energie și dezvoltare durabilă

Biodiversitate și mediu

Tratare apă și epurare

Spațiul unde dezvoltăm soluții